Daha lezzetli çorbalar için püf noktaları

Daha lezzetli çorbalar için püf noktaları

Çorbanızı kısık ateşte pişirerek lezzetini artırabilirsiniz. Pişirme esnasında çorbanıza ekleyeceğiniz su mutlaka sıcak olsun. Çorbalarınızda tuzu fazla kaçırırsanız bir patatesin kabuklarını soyun ve dörde bölerek çorbanın içine atın. Patatesler yumuşadığında çorbanızdaki fazla tuzu çekmiş olacaktır. Çorbalar...
daha fazlasını oku
Şafak Çorbası

Şafak Çorbası

Şafak Çorbası Malzemeler: 8 bardak et suyu 2 çorba kaşığı un 2 kaşık yağ 4- 5 adet olgun domates veya 2 kaşık konserve domates salçası 1 bardak süt 1 yumurta sarısı Tuz Şafak Çorbası Yapılışı: Öncelikle yağ ile unu kavuruyoruz....
daha fazlasını oku
Şehriyeli Yeşil Mercimek Çorbası

Şehriyeli Yeşil Mercimek Çorbası

Şehriyeli Yeşil Mercimek Çorbası Malzemeler: 8 su bardağı et suyu 1 su bardağı yeşil mercimek 1 kahve fincanı arpa şehriye 2 adet soğan 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 çorba kaşığı un Yarım su bardağı süt 1 çay kaşığı kuru...
daha fazlasını oku
Mercimek Çorbası

Mercimek Çorbası

Mercimek Çorbası Malzemeler: 10 bardak et suyu 1,5 bardak kırmızı mercimek 1 adet patates 2 baş soğan 1 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yağ 1 yumurta sarısı Tuz, kırmızı biber 1 bardak süt Mercimek Çorbası Yapılışı: Öncelikle kır...
daha fazlasını oku