Tagged: pratik çorba tarifi

Daha lezzetli çorbalar için püf noktaları

Çorbanızı kısık ateşte pişirerek lezzetini artırabilirsiniz. Pişirme esnasında çorbanıza ekleyeceğiniz su mutlaka sıcak olsun. Çorbalarınızda tuzu fazla kaçırırsanız bir patatesin kabuklarını soyun ve dörde bölerek çorbanın içine atın. Patatesler yumuşadığında çorbanızdaki fazla tuzu çekmiş...

Şafak Çorbası

Şafak Çorbası Malzemeler: 8 bardak et suyu 2 çorba kaşığı un 2 kaşık yağ 4- 5 adet olgun domates veya 2 kaşık konserve domates salçası 1 bardak süt 1 yumurta sarısı Tuz Şafak Çorbası...

Mercimek Çorbası

Mercimek Çorbası Malzemeler: 10 bardak et suyu 1,5 bardak kırmızı mercimek 1 adet patates 2 baş soğan 1 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yağ 1 yumurta sarısı Tuz, kırmızı biber 1 bardak süt...