İçeriğe geç
Anasayfa » Buz kalıplarında hazırlanan pratik malzemeler

Buz kalıplarında hazırlanan pratik malzemeler

Buz kalıplarında hazırlanan birçok malzeme ile hayatınızı kolaylaştırabilir ya da malzemelerinizin daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için birkaç öneri…

Bozulmaya başlayacak salçalarınızı, buz kalıplarında dondurarak kullanım süresini uzatabilirsiniz.

1-Bozulmaya başlayacak salçalarınızı, buz kalıplarında dondurarak kullanım süresini uzatabilirsiniz.

Detoks için hazırlayacağınız içeçeklerinizde kullanmak istediğiniz otları buz kabında dondurup, daha sonra kullanabilirsiniz.

2-Detoks için hazırlayacağınız içeçeklerinizde kullanmak istediğiniz otları buz kabında dondurup, daha sonra kullanabilirsiniz.

İçeceklerinizin daha renkli görünmesi için meyve parçacıklarını buz kalıplarında dondurabilirsiniz.

3-İçeceklerinizin daha renkli görünmesi için meyve parçacıklarını buz kalıplarında dondurabilirsiniz.

Meyve suyu ile hazırladığınız buz küplerini içeceklerinizde, meyve pürelerini de frozen yapımında kullanabilirsiniz.

4-Meyve suyu ile hazırladığınız buz küplerini içeceklerinizde, meyve pürelerini de frozen yapımında kullanabilirsiniz.

Yemeklerinizde kullanmak için tavuk ve et suyunu buz kalıplarına dökerek dondurabilir ve daha sonra kullanabilirsiniz.

5-Yemeklerinizde kullanmak için tavuk ve et suyunu buz kalıplarına dökerek dondurabilir ve daha sonra kullanabilirsiniz.

Kahvaltılarda ve yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı veya tereyağına karıştırdığınız otları buz kalıplarında dondurup, ihtiyacınız olduğunda sofranıza getirebilirsiniz.

6-Kahvaltılarda ve yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı veya tereyağına karıştırdığınız otları buz kalıplarında dondurup, ihtiyacınız olduğunda sofranıza getirebilirsiniz.

Soğuk kahve sevenler için mükemmel bir çözüm. Kahvenizi buz kalıplarına döküp dondurabilirsiniz. Soğuk kahve hazırlayacağınız zaman da kalıplardaki kahveleri çıkarıp üstüne sütü ekleyebilir ya da farklı lezzetlerle kullanabilirsiniz.

7-Soğuk kahve sevenler için mükemmel bir çözüm. Kahvenizi buz kalıplarına döküp dondurabilirsiniz. Soğuk kahve hazırlayacağınız zaman da kalıplardaki kahveleri çıkarıp üstüne sütü ekleyebilir ya da farklı lezzetlerle kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir