Pratik Havuç Sote Tarifi

0
169
görüntüleme

Havuç Sote Malzemeler

  • 500 gr körpe havuç
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/4 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pudra şekeri
  • 40 gr tereyağı (2 yemek kaşığı)

Havuç Sote Yapımı

Havuçların tamamını kabuklarıyla birlikte güzelce haşlayalım. Daha sonra soğuk sudan geçirip süzelim. Haşlanmış havuçların kabuklarını soyduktan sonra tercihinize göre ince uzun veya yuvarlak olarak doğrayalım. Bir tavada erittiğimiz tereyağına doğramış olduğumuz havuçları da katıp soteleyelim. Üzerine tuz, karabiber ve pudra şekerini serptikten sonra et yemekleri ile birlikte servis edebiliriz.

Afiyet Olsun.

Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...