İçeriğe geç
Anasayfa » Kararmış Kaşıklarınızı Atıyormusunuz

Kararmış Kaşıklarınızı Atıyormusunuz

Kararmış Kaşıklarınızı Atıyormusunuz

Kararmış çatal, kaşık ve bıçaklarınızı nasıl temizlersiniz?

Genellikle mutfakta kullandığımız bu tarz ürünlerimizi ya çamaşır suyunda bekleterek ya da bulaşık deterjanları ile ovarak parlatmaya çalışırız.  Biz size daha farklı bir malzemeyi önereceğiz. Karbonat…

Hazırlanışı:

Kararmış olan malzemeleri bir kaba koyalım. Üzerine 1-2 çay kaşığı karbonat serptikten sonra sıcak su döküp 30 dakika bekletelim. Sonra sünger ile ovalım.

İnşallah sonuç sizi de memnun etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir