Sebzeli Ciğer Kavurma Malzemeler
- 250gr Ciğer
- 1 Adet Patates
- 1 Adet Havuç
- 4 Adet Sivri Biber
- 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
- Tuz – Karabiber – Kekik
Sebzeli Ciğer Kavurma Hazırlanışı
Temizlenmiş ve küp küp doğramış olduğumuz ciğerleri kızgın yağda iyice kavurup, fazla yağını kağıt havlu ile yada kevgir yardımıyla iyice süzüp bir kenarda beklemeye alıyoruz. (Ciğerleri kavurduğumuz yağı dökmeyelim. )
Daha sonra patates, havuç, sivri biberi iri iri doğrayıp önceden kullandığımız yağda iyice kavuruyoruz. Tuz, karabiber ve kekiğimizi de ilave ettikten sonra üzerine önceden kavurduğumuz ciğerleri de ilave edip bir güzel harmanlıyoruz. 1-2 dk daha ocakta kavurduktan sonra ciğer kebabımızı servis edebiliriz.
Afiyet olsun.