İçeriğe geç
Anasayfa » Çikolatalı Mus

Çikolatalı Mus

Çikolatalı Mus Malzeme:

200 gr bitter çikolata
2,5 çorba kaşığı margarin,
3 adet yumurta 2 çorba kaşığı toz şeker,
100 gr krema,
2 paket vanilya,

Çikolatalı Mus Tarifi:

Çikolata ve margarini sıcak su dolu daha büyükçe bir kabın içerisine oturtulan bir kabın içinde eritin. Ayrı bir kaba yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Yumurta sarıları ve toz şekeri birlikte çırpıp, çikolatalı karışıma ekleyin. Kremayı da ilave edip, pürüzsüz olana kadar çırpın. Bir kenarda bekletin. Yumurta aklarını da beyaz bir köpük olana dek çırpın. Vanilyayı ekleyin. Bu karışımı da çikolataya ekleyin. İyice çırpın. 2 saat buzdolabında bekletin. Sıkma torbasına doldurup, kup bardaklarına sıkın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir