Kahve Falını Doğru Yorumlama

Kahve falı, kahvenin içerisinde bulunan telvelerin rengine, şekline göre yorumlanmasıdır. Kahve falına bakan kişinin hissettikleri ile şekillerin yorumlanması kahve falının daha da önem kazanmasına sebep olur.

Kahve Falına Bakmak

Tercihen yapılacak kahve, şekerli kahve olmalı ve geniş ağızlı, dik fincanda ikram edilmelidir. Kahve fincanında hep aynı yerden içilmesine dikkat edilmelidir, fincanda içilen kahvenin telvesi ne sulu, ne de kuru bırakılmalıdır. Niyet tutulduktan sonra fincan tabağa ters olarak bir kerede çevrilmelidir. Fincan, tabak soğuyunca yavas bir biçimde kaldırılır, önce fincana sonra tabağa bakılmalıdır, ancak dikkat edilecek hususlardan birisi de fincana birden fazla bakılmamalıdır.

Fincan yada tabak falında ilk önce renge bakılmalıdır. Sayet renk koyu ise dilediğiniz olamayacak demektir, fakat bunu fincanın içindeki sekiller değiştirebilir. Eger renk açık ise dileğinize kolay kavuşacaksınız, ne açık ne de koyuysa muradınız eninde sonunda olacak demektir.Fal bakıldıktan sonra fincan açık bir biçimde bırakılmalıdır, eğer fincan yeniden kapatılır ise fal bozulmuş sayılır.

Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...